sOmething fRom me

My photo
nothing special..just me...

Followers

Saturday, April 4, 2009

today is sunday n off day..=p

hye guys...

hahaha..xde crite sebenarnye...klu ada pon aida dah crite segala2nye di blognye..so,buka la blog aida k..hahahaa..promote2....hehehe...

well,mcm2 masalah laa...benci tul ak...ada ke patut BTN diadakan pd 11 april nie..study week dah mula n ak balik umah laaa....ak igt lagi ak dah g BTN mase ak part 1 dulu...so,nape nak pergi lagi...x patut..x patut..ape2 pon ak tetap balik jgk bersama2 puteri & maz..hahaha....tp,ktorg akan selesaikan dgn pihak HEP before ktorg terbang pulang ke semenajung....thanks puteri,sbb wakilkan ak and maz..cian ko selesaikan perkara tue seorg2...
i'm sory..

For my lovely friends..sory coz ak lewat bgth yg ak balik...ak balik bersebab n bukan utk suka2...berberapa mggu nie..ak alyz feeling down n tension bcoz of my personal prblm..i'm sory k..hope ak balik ni dpt kembalikan semangat ak tuk belajar n also for final xm..pray for me k...

berakhir disini sahaja dan sampai kita bertemu lagi dalam page yang akan datang..(sekma version)..hahaha...

da..da..da..

3 comments:

Aida said...

Hahaha promote. bagus2.

Balik aku nak ole2!!!hahahhahhahahahaha

harisu-sama said...

waa bestnye dapat balik....kem salam org kampung ek,haha skati jerk~

@iJimY said...

balik x bgtau huhu..jlan baek2 k..kirim salam kat family :P