sOmething fRom me

My photo
nothing special..just me...

Followers

Saturday, March 7, 2009

overnite f0r the first time!!!

heloo...good morning!!!

hahaha...cube korg teka mse ak update blog nie kul brp..kul 4.00am...kat airport kuhcing...
wat pe ak kat sini????ngeeee......gara2 alwi yg bo0king tiket flight ke Kl kul 0600 am..so,disbbkan tkt termiss flight..kami semua plan tuk onernite di airport...its so fun!!!

spjg alwi disini..mcm2 berlaku..tp,yg paling x lupa lah..ak n alwi dgn relanye klur dr kete gara2 ada polis di hadapan!!! TIDAK!!!!.....kenapa kene klur?? sebab kete kami terlebih muatan..kete kenari dgn muatan 7 org..WOWWW!!!!.. nasib baik la polis x perasan,klu x...kene saman maa...
huhuuu..terpaksa la ak n alwi berpura2 berjalan2 disitu dgn bertemankan lampu jln yg kelam...chhewaahh...=p

hahaha...skung ak memerhatikan keaadan sekeliling..airport yg sunyiii......tp,ada polis yg berkeliaran disana sini...alwi,aida n azim tgh tangkap lentok di bangku2 dgn nyaman sekali..jelous ak tgk....moga2 dorg mimpi yg indah2..=)..azrol n cda plk tgh berdating..hehehe...n pu3 bergayut di tingkap airport...wakaka....

n aku plk yg tgh mkn icecrem di awl pagi yg sejukkkk nie....so best!!!!(^.~)

k la...nak caw...nak nap jap..

taa...

ps- alwi,moga ko enjoy bersama kami di sini...

4 comments:

++ShidA++ said...

ngee..
Shida berdating eh dengan Azerol??
hihihihii..

Mane ada,
bukan dating la.
Shida tak dapat nak tido,
temankan Azerol tengok movie.
hehehh
:)

Aida said...

hahahahah.
nak tgk movie macam malas.
lebih baik aku tidur..

haha tak nyenyak mana pun.
tapi sumpah seronok.
next time buat lagi nak?
hahaha.

ala shida, dating jugak tu..
aku sokong huda!!

lorezaisa said...

Tada..Kapten ayoi datang membantu..owh..aida..ko buli shida yer..nk kn nih..dengan kuasa bulan akan menghukum mu..wachha..hiargh!!

harisu-sama said...

hehehe..aku penah gak overnite kat epot..
seksa giler...
(+_+)!!